Stipendije
U kontekstu programa stipendija Best of South-East, trenutni studenti ili alumni studenti ekonomije na akreditiranim sveučilištima u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori i Sjevernoj Makedoniji imau priliku priliku studirati na Sveučilištu u Grazu na godinu dana. Studenti na Sveučilištu u Grazu iz jedne od spomenutih zemalja također se mogu prijaviti za program stipendiranja.
Stipendija njemačkog gospodarstva
Prijave za stipendijski program njemačkog gospodarstva primaju se od 1. listopada do 16. studenog 2020. godine. Radi se o praksi u vodećim tvrtkama u Njemačkoj. Sve dodatne informacije dostupne su pod poveznicom:  www.stipendienprogramm.org ili na LETKU
Slobodna Država Bavarska poziva sve zainteresirane da se prijave na poslijediplomski jednogodišnji stipendirani program za studente Srednje, Istočne i Sjeveroistočne Europe za akademsku godinu 2021/2020 na Bayhost – Bavarski akademski centar za Središnju, Istočnu i Sjeveroistočnu Europu. Riječ je o organizaciji koja promovira akademsku razmjenu između Bavarske i navedenih zemalja.
Vlada Japana raspisala je natječaj za dodjelu stipendija za dvogodišnje (poslije)diplomske istraživačke studije hrvatskim studentima u četiri studijska programa za studije na japanskim sveučilištima i visokim školama, koji počinju u akademskoj godini 2021. Natječaj se realizira u skladu sa MEXT programom stipendiranja (MEXT – Ministarstvo kulture, sporta, obrazovanja, tehnologije i znanosti). Do sada je više od 70 studenata iz Hrvatske primilo stipendije japanske vlade, te se u sklopu MEXT programa školovalo u Japanu.