URED ZA STUDENTE I OBRAZOVNE PROGRAME:

UNWTO Affiliate Member


Obavijesti Ureda za studente i obrazovne programe
Informacija o studentskim iskaznicama...

Informacija o studentskim iskaznicama uz upis u akademsku godinu 2020./2021.

4. 11. 2020. u 14:28,
Dominik Tomislav Vladić

Od strane Ureda za studente i obrazovne programe kreirane su studentske iskaznice za studente koji su dostavili potrebno: fotografiju dimenzija 10x15 cm (skeniranu) i sliku potpisa crnim markerom na bijelom papiru Ovime pozivamo studente koji nisu izvršili svoju obvezu da navedeno dostave na e-mail adrese djelatnika Ureda za studente i obrazovne programe po sastavnicama.

Slike za izradu studentske iskaznice

Slike za izradu studentske iskaznice

4. 11. 2020. u 08:16,
Dominik Tomislav Vladić

Slike za izradu studentske iskaznice se učitavaju putem aplikacije Xice. Poveznicu za učitavanje slika, studenti dobivaju mailom. Slike moraju zadovoljiti sva pravila za izradu osobnih dokumenata kao što su osobne iskaznice. Potrebno je dostaviti i sliku potpisa koji mora biti na bijeloj pozadini. Studenti se obvezno potpisuju crnim markerom.

Ured za studente i obrazovne programe...

Ured za studente i obrazovne programe neće primati studente

12. 3. 2020. u 15:40,
Ivica Petrinić

Ured za studente i obrazovne programe obavještava sve studente Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli da uslijed nastale epidemiološke situacije od petka 13. ožujka 2020. neće primati studente. Pozivaju se studenti da komunikaciju s djelatnicima Ureda obavljaju putem e-maila djelatnika prema sastavnici. Radno vrijeme Ureda je od ponedjeljka do petka od 7 do 15 sati.     ×      

Izrada studentskih iskaznica (x-ica)

Izrada studentskih iskaznica (x-ica)

15. 11. 2019. u 13:03,
Ivica Petrinić

Studenti prvih godina preddiplomskih i diplomskih studija koji se nisu slikali za studentske iskaznice (x-ice) molimo da dođu u Ured za studente i obrazovne programe, suteren zgrade FET-a, Preradovićeva 1, soba 8.  

Preuzimanje studentskih iskaznica...

Preuzimanje studentskih iskaznica (x-ica)

14. 10. 2019. u 14:11,
Ivica Petrinić

Obavještavaju se studenti da, od srijede 16. listopada,  studentske iskaznice (x-ice) mogu preuzeti u zgradi Sveučilišta, Ronjgova 1 (prvi kat desno, soba. 16 b) u vremenu od 8.30 do 10 sati te od 11 do 12 sati, uz predočenje osobne iskaznice. 

Izmjenom Pravilnika o studiranju...

Izmjenom Pravilnika o studiranju utvrđeno je da status studenta traje do prestanka izvođenja studijskog programa

1. 10. 2019. u 14:06,
Ivica Petrinić

Senat Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli je na svojoj 27. sjednici održanoj dana 30. rujna 2019. godine donio Pravilnik o izmjenama Pravilnika o studiranju. Novom izmjenom uklonjena je odredba koja je propisivala da status studenta traje dvostruko dulje od propisanog vremena trajanja studija i uvedena nova odredba kojom je regulirano da status studenta traje do prestanka izvođenja studijskog programa.

Upisi u više godine studija produžuju...

Upisi u više godine studija produžuju se do 14. listopada 2019.

27. 9. 2019. u 13:40,
Ivica Petrinić

Studenti se upisuju putem Studomata , ali tek kada polože sve planirane kolegije, jer datumom upisa  sustav izrađuje račun temeljem ostvarenih ECTS bodova (na taj dan).

Obavijest izvanrednim studentima i...

Obavijest izvanrednim studentima i studentima stranim državljanima o rokovima studiranja i plaćanju školarine (od akademske godine 2019./2020.)

21. 6. 2018. u 12:15,
Ivica Petrinić

Izvanredni studenti i studenti strani državljani upisani na sveučilišne preddiplomske studije, sveučilišne diplomske studije, integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij i na stručne studije na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli imaju pravo završiti studij u vremenu koje je dvostruko dulje od propisanog vremena trajanja studija.