Ponuda stručne prakse
Sveučilište u Almeriji, Španjolska objavilo je natječaj za odrađivanje Erasmus+ stručne prakse na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Almeriji. Na natječaj se mogu prijaviti studenti na preddiplomskoj i poslijediplomskoj razini te nedavno diplomirani studenti zainteresirani za odrađivanje stručne prakse na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Almeriji.
Njemačka Istočna Poslovna Udruga u suradnji sa nadležnim Ministarstvom ekonomske suradnje i razvoja Njemačke objavljuje natječaj za stipendijski program stručne prakse u njemačkim tvrtkama u 2021. godini za zemlje zapadnog Balkana – „Internship Programme of German business 2021 for the countries of Western Balkans“. Program traje između tri i šest mjeseci, a počinje 1. srpnja 2021. godine.
Prijava na natječaj za Erasmus+...
Sveučilište u Almerii, Španjolska objavilo je natječaj za Erasmus+ stručnu praksu. Na natječaj se mogu prijaviti svi studenti te nedavno diplomirani studenti zainteresirani za odrađivanje stručne prakse u Uredu za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Almerii. Prijave na natječaj primaju se do 15. rujna 2020., a planirani početak za odabranog kandidata je kraj rujna, početak listopada 2020. godine.
Poziv na volontiranje u marketinškoj...
"Cultura e Dintorni" je talijanska agencija koja ima sjedište u puljskoj regiji i poziva sve zainteresirane studente da se prijave na pripravnički natječaj za marketinšku poziciju. Uvjeti natječaja su poznavanje jezika (španjolskog i/ili engleskog i/ili ruskog), izražene komunikacijske vještine i prezentacijske vještine, poznavanje rada na računalu i motiviranost. Obveze i odgovornosti uključuju kontaktiranje institucija s ciljem promocije agencije i usluga, unošenje podataka, uređivanje sadržaja na webu (Facebook, Twitter, Youtube), aktivnosti koje uključuj urad s grupama ( administrativni zadaci, pisanje i prevođenje tekstova).
Ponuda stručne prakse u Poljskoj
IT kompanija "WhitePress.pl" iz Poljske obavještava zainteresirane studente iz područja digitalnog marketinga o ponudi stručne prakse. Riječ je o internet platformi koja se bavi marketingom sadržaja. Klijenti kompanije su najveće marketing agencije u Poljskoj i Europi, a kompanija posluje i na stranim tržištima (Češka, Slovačka, Mađarska, Rumunjska, Bugarska i Velika Britanija). Više informacija o kompaniji i ponudi dostupno je ovdje . 
IrRADIARE radi za tijela javne vlasti savjetujući ih o najboljim strategijama za postizanje dobrog puta teritorijalnog razvoja, a misija je pridonijeti održivom razvoju lokalnih teritorija sudjelujući u različitim europskim projektima. IrRADIARE poziva sve zainteresirane studente da se prijave u okviru Erasmus+ programa za odrađivanje stručne prakse upravo sa njima. Ovaj program pruža studentima šansu da poboljšaju ne samo komunikacijske, jezične i međukulturalne vještine, razumijevanje europskih poslova, već i vještine koje će budući poslodavci cijeniti.
Španjolska radna grupa nudi studentima niz mogućnosti stručne prakse u okviru programa Erasmus+ na Kanarskim otocima. Ibiza, Malta, Tenerifi, Fuerteventura, atraktivne su lokacije na kojima se nudi mogućnost odrađivanja stručne prakse u područjima odnosa s javnošću, animacije, sportske animacije te ostalih radnih mjesta u području uslužnih djelatnosti.
Program je besplatan s ciljem pomoći mladim ljudima u razvijanju svoje zapošljivosti u vrlo konkurentnom okruženju. Dodatno, sudionik ima mogućnost sudjelovati u dvotjednom tečaju jezika u Berlinu ili Manchesteru, a sudionici će dobiti jedinstven vodič za zapošljavanje s korisnim savjetima i informacijama kako pronaći posao i zaposliti se. Proces prijava započinje 30. rujna 2019. godine.