Ljetne i zimske škole
Online zimska škola University of...
Faculty of Informatics and Management (UHM) organizira online zimsku školu za sve zainteresirane studente u periodu od 12. listopada do 23. studenog 2020. koja je besplatna za sve polaznike.  Sve informacije mogu se pronaći ovdje ili na sljedećoj poveznici: http://fim.uhk.cz/online-school/ Prijave se primaju do 30. rujna 2020., a obrazac prijave nalazi se na poveznici u nastavku: http://fim.uhk.cz/online-school/registration/
Online ljetna škola španjolskog...
Sveučilište Granada u Španjolskoj, nudi mogućnost učenje španjolskog jezika u sklopu online ljetne škole. Ponuda tečaja se može naći na njihvoj službenoj web stranici https://formacion.clm-granada.com/home-en/ , a popis ponuđenih tečaja je dostupan na sljedećim poveznicama:
Online ljetna škola Sveučilište...
Sveučilište Alcalá u Španjolskoj, centar za jezike - Alcalingua, nudi mogućnost učenje jezika u sklopu online ljetne škole. Cijena i duljina tečaja su različite, a zainteresirani mogu birate datume tečaja, od lipnja do rujna 2020. godine. Sve ostale informacije nalaze se u  LETKU .
Sveučilište u Masaryku organizira online ljetnu školu uz mogućnost odabira četiri različite teme tečaja. Tečajevi će uključivati studenta tijekom predavanja, poboljšati interkulturalne komunikacijske vještine kroz rasprave i poticati ih na razmišljanje izvan okvira primjenjujući ono što nauče na svojim grupnim prezentacijama. Intenzivna 2,5 tjedna omogućit će studentima da se maknu s jasnim razumijevanjem obrađenih tema i primjenom predavanja na trenutnim primjerima.
Jedanaesta ljetna škola Sveučilišta u Bordeauxu koja će se održavati  u periodu između svibnja i rujna 2020. godine nudi niz visokokvalitetnih međunarodnih tečajeva za poslijediplomske studente i mlade istraživače. Teme pokrivaju različite discipline: afrički studiji, umjetna inteligencija, vinske znanosti, napredni materijali, zdravstvene znanosti i još mnogo toga!