Obavijesti programa Obzor 2020.
Organizacija „ IrRADIARE - znanost za evoluciju“ poziva sve zainteresirane na sudjelovanje na online eventu  „Europske regije za vodikovo društvo“, koji će se održati 24. studenog 2020. godine. IrRADIARE djeluje širom Europe u područjima klime, društva, održivosti, integracija, nabava, ulaganja, a podržavaju interakciju s programima Obzor 2020, INTERREG, LIFE, COSME ili ERASMUS+.
Europska komisija omogućila je pristup novouređenoj  Horizon Results Platform , središnjem mjestu na kojemu su dostupni rezultati istraživanja financiranih od strane Europske komisije.
Sveučilište u Splitu, u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja, organizira webinar na temu Natječaja za Europski zeleni plan ( Green Deal Call ). Webinar će se održati u četvrtak, 29. listopada s početkom u 11 sati. Green Deal Call posljednji je i najveći objavljeni poziv Okvirnog programa za istraživanje i razvoj -  Obzor 2020., ukupne vrijednosti 1 milijardu eura kojim će se financirati inovacijski i istraživački projekti usmjereni prema postizanju klimatski neutralne Europe.