Dana 18. prosinca, u prostoru "Stanica 50" na Fakultetu ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković", održat će se početni sastanak sudionika drugog ciklusa DA-SPACE Open Innovation Laba, čemu će prethoditi Radionica o mentorstvu za tražitelje rješenja (poduzeća, potporne institucije, javne institucije).

Početni sastanak okupit će mlade talente koji su iskazali interes za sudjelovanjem u drugom ciklusu, te njihove mentore, kao i sve zainteresirane studente Sveučilišta Jurja Dobrile. Kick off meeting će započeti u 12 sati, u prostoru "Stanica 50" na Fakultetu ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković", Preradovićeva 1/1, na kojem će projektni timovi Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli te Upravnog odjela za gospodarstvo Istarske županije definirati uloge i aktivnosti, te pravila ponašanja tijekom trajanja ciklusa. Zatim je predviđeno predstavljanje definiranih problema/izazova tražitelja rješenja, nakon čega će uslijediti umrežavanje svih sudionika.

Pozivamo sve zainteresirane djelatnike Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, te kreativne i inovativne mlade u regiji da nam se pridruže i poslušaju prezentacije.  

DA-SPACE projektni tim

Popis obavijesti